به گزارش راسخون، جلسه علنی امروز مجلس یازدهم یک دستور کار مهم داشت. بررسی اعتبارنامه جنجالی غلامرضا تاجگردون بالاخره امروز به صحن مجلس رسید تا تصمیم نهایی درباره آن گرفته شود.

پیش از جلسه علنی هم نمایندگان در جلسه ای غیرعلنی توضیحات نمایندگان معترض و توضیحات تاجگردون را شنیدند. کمیسیون تحقیق اعتبارنامه نیز گزارش خود درباره بررسی این اعتبارنامه و تصویب آن را در صحن قرائت کرد.
 

بعد از آن صحن مجلس وارد رای گیری با برگه شد و در نهایت اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون به تصویب نمایندگان مجلس یازدهم نرسید.

از ۲۵۱ رای اخذ شده ۱۰۲ رای موافق گزارش کمیسیون تحقیق و ۱۲۸ نفر مخالف بودند و ۲۱ نفر نیز رأی ممتنع دادند.
 

ماجرای اعبتار نامه تاجگردون چه بود؟



 
ماجرای تاجگردون پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی داغ شد.

زمانیکه در شبکه‌های اجتماعی او را متهم به "رانتخواری"، "باند بازی" و "فامیل بازی" کردند.

ادعا‌های زیادی علیه این نماینده مجلس مطرح شد.

حتی بسیاری تصور می‌کردند او توسط شورای نگهبان رد صلاحیت می‌شود.

اتفاقی که ابتدا رخ داد اما با اعتراض تاجگردون شورای نگهبان رای خود را تغییر داد و او را تائید صلاحیت کرد.

تاجگردون در زمان تبلیغات انتخاباتی با تشکیل کمپینی بزرگ و ریخت و پاش‌های عجیب و غریب خبرساز شد و موج منفی گسترده‌ای علیه او ایجاد گردید و فیلم برنامه انتخابی اش در شبکه های اجتماعی به عنوان هزینه کرد گذاف برخی کاندیداها دست به دست می شد، اما همه این‌ها باعث نشد که مردم گچساران به او رای ندهند.

او نزدیک به ۴۰ هزار رای کسب کرد آرایی که برای سومین پیروزی تاجگردون در انتخابات مجلس کافی بود.

حالا بحث تائید اعتبار نامه تاجگردون از سوی اصولگرایان مطرح شده بود. چهره‌های شاخص این جریان از جمله علیرضا زاکانی نماینده قم به همراه چند نماینده مشهور تهران تلاش خود را برای رد اعتبارنامه منتخب گچساران آغاز کردند.

 اعتراض آنها به اعتبارنامه به همان گزارش تخلفات، "رانتخواری"، "فامیل بازی" و ... باز می گشت. 

اعتبار نامه ابتدا در شعبه بررسی شد و به همراه اعتبار نامه دو نماینده دیگر رد شد. پس از آن اسناد اعتراض به اعتبارنامه‌ها به شورای نگهبان ارسال گردید.

پس از گذشت چند روز شورای نگهبان نظر خود را به مجلس داد، شعبه ۱۲ دوباره اعتبارنامه جنجالی تاجگردون را در جلسه‌ای چند ساعته بررسی کرد و نهایتا آن را تائید کرد.

اما همانطور که گفته شد در صحن علنی رای کافی را نگرفت در حالی که  اعتبارنامه دو نماینده دیگر مورد تائید شعبه و نمایندگان قرار گرفت.

باید توجه داشت که علیرغم اینکه آقای تاجگردون جزو جناح اصلاح طلب به حساب می آید اما درون خود جناح اصلاح طلب هم مخالفان زیادی دارد و در اصل این اصلاح طلب ها بودند که مستنداتی را بر علیه آقای تاج گردون مطرح کردند، مستنداتی که مستمسک مخالفت با عضویت آقای تاج گردون در مجلس شد.
 

تاجگردون کیست + سوابق و تحصیلات



 
غلامرضا تاجگردون  متولد 1345 در گچساران است. وی سیاستمدار، اقتصاددان و مدرس دانشگاه ایرانی است، که هم‌اکنون بعنوان نمایندهٔ منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و همچنین استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی فعالیت می‌نماید. وی دانش‌آموخته کارشناسی اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی ...

غلامرضا تاجگردون  متولد 1345 در گچساران است.

وی سیاستمدار، اقتصاددان و مدرس دانشگاه ایرانی است، که هم‌اکنون بعنوان نمایندهٔ منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و همچنین استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی فعالیت می‌نماید.

وی دانش‌آموخته کارشناسی اقتصاد نظری و کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی سیستم‌های اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی می‌باشد.

تاجگردون فعالیت شغلی خود را از سال ۱۳۶۸ در وزارت امور اقتصادی و دارایی آغاز کرد و از ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ مدیرکل دفتر تحقیقات و سیاست‌های مالی این وزارتخانه بود، از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد و در فاصله سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۰ نیز بعنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس فعالیت می‌کرد.

وی از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ معاونت امور مجلس و استان‌ها و از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ معاونت امور اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور را برعهده داشت. او پیش‌تر در دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی نیز بعنوان نماینده گچساران و باشت از استان کهگیلویه و بویراحمد، در مجلس حضور داشت.
 
میزان تحصیلات
لیسانس علوم اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی ۱۳۶۳

اخذ مدرک کارشناسی وی در سال ۶۳, با توجه به اینکه نامبرده در این سال تنها ۱۸ سال داشته جعلی و غیر واقعی بنظر میرسد. با احتساب دو سال خدمت سربازی، در سال ۶۵ تنها ۲۰ سال داشته، و به شکل معجزه آسایی بدون سوابق کاری و با سن کم تنها چهار سال پس از سربازی یعنی در سای ۶۹, بسمت مدیر کلی منصوب شده که کل ماجرای تحصیلی و شغلی وی را زیر سئوال رانتی بودن میبرد.

فوق‌لیسانس برنامه‌ریزی سیستم‌های اقتصادی از دانشگاه شهید بهشتی ۱۳۷۰


منبع:
1. خبرآنلاین
2. اسپوتنیک
3. مجله خبری فانیگما